Sähkönhankinta

VENI Energialla on kaksi erilaista sähkönhankintapalvelua pohjoismaisille yrityksille – molemmat tarjoavat kilpailukykyiset hinnat perustuen jatkuvaan lyhyen- ja pitkän aikavälin markkinaseurantaan sekä asiantunteviin hankintamenetelmiin. Molemmat palvelut suojaavat asiakkaitamme epäsuotuisilta ja yllättäviltä markkinahinnan vaihteluilta ja nousuilta.

Yli 20 vuoden kokemuksella, noin 48 000 yritysasiakkaalla, yli 10 miljardin kilowattitunnin vuosihankinnalla ja pohjoismaisella asiantuntijatiimillä, VENI Energia -konserni on johtava sähkönhankintapalveluiden tarjoaja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Asiakkaanamme saat pääsyn markkinoiden parhaisiin riskienhallinnan tuotteisiin, tehokkuutta energiakustannusten hallintaan, ennustettavuutta budjetointiin – eikä vähäisimpänä – energian toimituksen kilpailukykyisin hinnoin ja sopimusehdoin. VENI arvioi jatkuvasti milloin ja miten sähköä kannattaa tukkumarkkinoilta hankkia, perustaen päätökset asiantuntevaan markkina-analyysiin.

VENI tarjoaa yrityksesi sähkönhankintaan ammattitaitoista osaamista, jolloin sinä ja yrityksesi voitte keskittyä tärkeimpään: yrityksesi ydinliiketoimintaan!

VENI Energia suosii uusiutuvaa ja ympäristöystävällistä sähköä.

 

 

“VENI Energia -konserni on johtava sähkönhankintapalveluiden toimittaja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa”

 

Salkunhallintapalvelu

Salkunhallintapalvelussa asiakkaiden koko sähkönkulutukselle taataan määritellyn hintakaton alle jäävä hinta määritellylle ajanjaksolle tulevaisuudessa. Hintatakuu saavutetaan useiden vuosittaisten tarjouskilpailujen avulla – yhdessä fyysisen sähköntoimituksen ja laskutuspalveluiden kanssa.

VENIn asiakaskannan koko antaa jo pienellekin asiakkaalle pääsyn sähkön tukkumarkkinoille ja mahdollisuuden käyttää hankintamalleja, jotka ovat yleensä ainoastaan suurimpien sähkönkuluttajien ja markkinatoimijoiden käytössä.

Tarjouskilpailut toteutetaan, kun VENIn asiantuntijaryhmä arvioi lyhyen ja pitkän aikavälin markkinat houkutteleviksi. Tarjouskilpailun tuloksena asiakkaan hinta ei koskaan ylitä määriteltyä kattohintaa sovitulla ajanjaksolla (yleensä 1-5 kvartaalia).  Kuitenkin markkinahinnan laskiessa myös asiakkaan laskutushinta laskee.

Yrityksesi saa paitsi kiinteähintaisen tuotteen hyödyt (maksimihinta on tiedossa, joten saat ennustettavuutta budjetointiin) myös spot-markkinan joustavuuden altistumatta hintariskeille (alhaisempi hinta jos markkinat laskevat). Ihanteellinen ratkaisu!

Salkunhallintapalveluun liittyvät fyysinen sähköntoimitus ja laskutuspalvelut kilpailutetaan aina 12-24 kuukauden välein.

Tämä sähkönhankintamalli on käytössä jo yli 18 000:lla yrityksellä Suomessa.

Kilpailutus & hinnankiinnitys -palvelu

Kilpailutus & hinnankiinnitys -palvelussa kilpailutamme suuren määrän sähköntoimittajia kullekin yksittäiselle asiakkaalle. Alhaisimman marginaalin tarjoava toimittaja voittaa volyymisi toimituksen.

VENIn asiantuntijaryhmä hallinnoi tehokkaasti yrityksesi sähkönhankintaa ja tekee hinnankiinnityksiä, kun lyhyen ja pitkän aikavälin markkinat vaikuttavat houkuttelevilta. Sähkönmyyjien marginaalien kilpailutus ja erityisesti oikea-aikainen sähkönhankinta johtavat alhaisempiin sähkökustannuksiin.

VENIn asiantuntijat hoitavat sähkön kilpailutuksen puolestasi, kuitenkin aina neuvotellen eri osapuolten kanssa. Varmistamme,  että yrityksesi sähkö ostetaan aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.  Asiantuntijamme hoitavat koko sähkönhankinnan asiakkaidemme puolesta, asiakkaidemme etujen mukaisesti. Sähköntoimituksen marginaali on aina kilpailukykyinen ja sähkön hankintaan liittyvät riskit ovat hallinnassa. Tiedät yrityksesi sähkön hinnan etukäteen, joten on helppo budjetoida kustannukset.

VENI hallinnoi tällä palvelumallilla sähkönhankintaa jo noin 15 000:lle yritykselle Suomessa ja Ruotsissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme miten VENI Energia voi avustaa yritystäsi kilpailukykyisen energian hankinnassa.

Securing energy for your business