Ympäristö keskiössä

Työ- ja liiketoimintaympäristömme

Asiakkaamme ja henkilöstömme ovat liiketoimintamme ydin. Tämä on VENI Energy Group -konsernin keskeinen arvo, ja me teemme kaikkemme luodaksemme vahvat ja pitkäaikaiset suhteet sekä asiakkaisiimme että kollegoihimme.

VENI Energy Group -konserni on huolehtinut siitä, että yli 40 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa käyttää ympäristöystävällistä energiaa. Olemme ympäristötietoisia sähkön hankinnassamme ja hankimme alkuperätakuita asiakkaillemme, jotta he voivat todistaa käyttävänsä vesivoimalla, muilla uusiutuvilla tuotantomuodoilla tai vaikka hiilidioksidivapaasti tuotettua sähköä.

VENI Energy Group -konserni on ympäristöystävällisen toiminnan pioneeri. Meillä on ollut “Eco-lighthouse”-sertifikaatti vuodesta 2007, ja työskentelemme väsymättömästi parantaaksemme palveluitamme ja niiden ympäristövaikutusta. Konsernimme on jäsenenä Green Point Norway:ssä (Grønt Punkt Norge), jonka asettamat kriteerit kaikkien toimittajiemme on täytettävä. VENI tukee myös Bellonan ja Zeron toimintaa.

VENI Energia toimii myös EKOenergian lisensioituna myyjänä. Ympäristöjärjestöjen hallinnoima ja voittoa tavoittelematon EKOenergia-merkki varmistaa, että sähköntuotannossa on otettu huomioon paitsi ilmasto, myös muut ympäristövaikutukset.

Kaikessa liiketoimintamme kehittämisessä me VENIssä työskentelemme vihreyttä ja ympäristöä ajatellen.

Lue lisää VENI Energy Groupin ESG-fokuksesta (Environmental, Social and Governance)

miljøindex Zero Grønt punktBellona

Securing energy for your business